Welkom op 4eSports

Door Azlannagh, 14-02-2014 13:00

Welkom op 4eSports


Welkom op 4eSports, een nieuwswebsite voor alle Nederlandtalige fans van eSports. Net zoals bij onze zusterwebsite 4Gamers, staat ook hier de community centraal. Samen met jullie willen wij uitgroeien tot dé nieuwsbron bij uitsek in de Benelux voor eSportsfans. Dat gaan wij niet zomaar doen, maar aan de hand van een aantal pijlers die wij in dit artikel zullen toelichten. Wij willen niet de zoveelste nieuwssite zijn, maar echt een meerwaarde bieden aan onze lezers en communityfiguren.

Blijf bij ons, help ons groeien en wij zullen je laten zien dat deze stelling waarheid zal worden. De community is het kloppend hart van elke gamewebsite en wij zullen helpen om dat belangrijk orgaan zo lang en gezond mogelijk te laten kloppen. Nieuws heet van de naald, coverage van belangrijke events en specials over het wereldje is wat onze ervaren crew jullie wil brengen in de komende weken, maanden en jaren.

 

Pijlers van 4eSports


Zoals al gezegd vormen de crew en de community een heel belangrijke sociale pijler van de website. Door hun bedrijvigheid zal deze website een succes worden en door de interactie tussen de leden zal de website ook een succes blijven. Interactie en feedback zijn belangrijk voor elke website die wil steunen op een goede community. 

Een aantal leden van de 'crew' zullen jullie al kennen en stuk voor stuk zijn zij ook allemaal leden van de community die jullie al kennen van 4Gamers of elders. Deze groep zal jullie dagelijks voorzien van het laatste nieuws en feiten in de wondere wereld van eSports. Tegelijkertijd zullen zij ook een oogje in het zeil houden, om jullie bij te staan met antwoorden op eventuele vragen. We willen immers een constructieve en positieve interactie centraal stellen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om ze aan de crew te stellen.

Net zoals op 4Gamers willen we ook weer de reclame beheersen. Volgens het model van 4Gamers willen we reclame binnen de perken houden, maar reclame is wel nodig voor de goede werking van de website. Anders zal er namelijk bitter weinig budget zijn om dingen voor jullie te verwezenlijken. Daarom verwijzen we ook graag naar deze post. We zullen, volledig naar het model van 4Gamers, rekening houden met de integratie van die reclame en  met een zo klein mogelijk storend karakter van de gekozen reclame. 

De laatste en misschien wel de belangrijkste pijler is de content. Natuurlijk zullen de lezers hun gang kunnen gaan in de comments om al het interessante nieuws over de teams, spelers en toernooien te bespreken, maar de crew zal in de eerste plaats voor goede artikels zorgen waar er dan op gereageerd kan worden. We willen ons engageren om jullie het belangrijkste nieuws te brengen uit de wereld van eSports, over al de belangrijkste takken en spellen heen. Uiteraard zal er een speciale focus gegeven worden aan de spelers, toernooien en en teams in de Benelux.

In de eerste plaats willen we het nieuwsmedium bij uitstek zijn. We willen echter niet alleen nieuws brengen, we willen voor een stuk ook interessante specials en coverage brengen van toernooien, teams en spelers. Net zoals bij 4Gamers en 4Tech zullen die specials gebrachten worden op een kwalitatieve manier door onze ervaren crew. Verder vinden we het onze taak om de eventuele eSports-leek ook een leidraad te geven zodat die weet wat er net allemaal gaande is en waarom bepaalde zaken zo belangrijk zijn en zo interessant zijn om te volgen.

 

Belofte


Hopelijk is het duidelijk dat we hier bij 4eSports een esportswebsite willen aanbieden naar het model van onze succesvolle zustersite 4Gamers. Een nieuwssite waarbij de ervaring van de gebruiker centraal staat en waarbij de surfervaring op de website zelf positief is. Het is dan ook de bedoeling om dit document - samen met een passie voor games en eSports, kwailitatieve content en flinke dosis inzet -  te gebruiken als leidraad voor een succesvolle website waarbij de gebruiker centraal staat.

Niets gaat van een leien dakje, maar als we kunnen rekenen op jullie feedback en hulp, dan geloven wij, als crew van 4eSports, dat we van deze website een succes kunnen maken. Een site waar het goed toeven is en waar iedereen graag deel van uitmaakt. Hebben jullie vragen, ideeën of willen jullie zelf graag helpen om 4eSports naar een hoger niveau te tillen? Stuur ons gerust een persoonlijke boodschap en we staan je graag te woord.

Geniet van jullie verblijf op 4eSports

De crew

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam