Titan wint DreamHack Stockholm Invitational

Door SenZ, 24-02-2014 11:28, bron: hltv

Afgelopen vrijdag trok DreamHack de machine voor 2014 op gang met de Stockholm Invitational. Vier CS:GO-teams streden in de Zweedse hoofdstad voor een prijzenpot van zo'n € 7.300. Titan, Ninjas in Pyjamas, Fnatic en Team Dignitas wilden zich tonen aan de vele fans. Het was uiteindelijk Titan dat bewees nog steeds bij de top te horen - ook bij hun nieuwe organisatie. Zij steken zo de eerste titel van het nieuwe jaar op zak.

SteelSeries ging in hun CS:GO Invitational op zoek naar een waardige winnaar. Het voormalige VeryGames gaat nu door het leven onder Titan eSports en de line-up wilde maar wat graag hun nieuwe organisatie alle eer aan doen. Het werd uiteindelijk een spannende finale tussen hen en Ninjas in Pyjamas. De Frans-Belgische formatie haalde met Kevin "Ex6TenZ" Droolans en Adil "ScreaM" Benrlitom vernietigend uit op het toernooi.

Op de_nuke werd het 16-10 en de Zweedse grootmacht NiP kon geen aanspraak maken op de overwinning. Dankzij enkele geweldige ingevingen van Adam "friberg" Friberg en Patrik "f0rest" Lindberg stond het eerst 4-2, maar daarna kantelde het overwicht in het voordeel van Titan met een 10-5 bij de rust. Zij drukten daarna het gaspedaal in en lieten NiP achter zich. Dit zijn alle resultaten:

1ste plaats - Titan

2de plaats - NiP

3de plaats - Fnatic

4de plaats - Team Dignitas

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam