Avenue vliegt naar Copenhagen Games

Door SenZ, 04-04-2014 13:02, bron: hltv

Het team van Avenue eSports behaalde eind februari nog een knappe zilveren medaille op Frag-O-Matic 16.0. Na een spannende finale tegen Brussels Guardians moesten zij toch hun meerdere erkennen in de zwart-oranje formatie. De line-up herbergt ondertussen grote namen als Mike "mikeS" Tuns en Kaj "kajsk1ng" van Staalduinen. Het duo speelde oorspronkelijk bij Granted, maar de spelers gingen twee maanden later uit elkaar. Avenue stuurt hun divisie tussen 17 en 19 april naar Copenhagen Games.

Beide spelers hebben een verleden aan de top bij LowLandLions terwijl kajsk1ng ook actief was bij Fnatic. Hij bleef spelen met mikeS om op die manier een nieuw team te vinden. Onder de naam van Avenue eSports vormen zij een groep vol talent met Joey "CRUCIAL" Steusel, Gido "CYTARO" Brouwer en Vincent "v1N" Brouwer. De line-up zal zeker deelnemen aan het TRUST Fona-toernooi voor Counter-Strike: Global Offensive.

Statement van Kaj "kajsk1ng" van Staalduinen:

"Granted viel uit elkaar omdat enkele spelers het niet met elkaar konden vinden. mikeS en ik bleven spelen en zochten samen naar een nieuw project. We kregen een uitnodiging van drie spelers die nog twee leden zochten voor hun team op LAN. We wonnen dat evenement vrij eenvoudig, want Brussels Guardians verloor met 2-0. Het duurde niet lang of er lag een ticket klaar voor Copenhagen Games en dankzij Avenue kunnen wij ons daar tonen. De verwachtingen zijn om de groepsfase te overleven."

Avenue.CS:GO

Kaj "kajsk1ng" van Staalduinen

Joey "CRUCIAL" Steusel

Gido "CYTARO" Brouwer

Vincent "v1N" Brouwer

Mike "mikeS" Tuns

Het wordt geen gemakkelijk toernooi voor de Nederlandse spelers. De deelnemerslijst van Copenhagen Games is indrukwekkend, want de volgende teams zullen aanwezig zijn:

3DMAX ENCE eSports
ESC Gaming Expert Gaming
GreyFace H2k Gaming
LGB eSports NecroRaisers
Team Dignitas LDLC.com
Menace USSR
Wild Fire Titan
Fm-eSports tRICKED
Virtus.pro Ninjas In Pyjamas
ALTERNATE Lemondogs
Property mousesports
Fnatic  

 

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam