Casters DH Masters Bucharest aangekondigd

Door Shark0Killer, 22-10-2014 14:36, bron: dreamhack

Dreamhack Masters Bucharest begint volgend weekend en ook Dota 2 Champions League is van de partij. Vandaag heeft de organisatie de casters aangekondigd. Als eerste werd de Nederlandse Jolien "Sheever" van der Heijden getoond. Sheever staat bekend om haar interviews en ze heeft al een hoop Dota 2-toernooien gehost waaronder: The International en de Starladder Series.

Naast Sheever zullen we de winnaar van de GosuGamers Caster of the Year-trofee, Toby "Tobiwan" Dawson, terugzien. Deze Australiër draait al lang mee in de Dota 2-community. Hij hostte de grooste toernooien ter wereld waaronder: The International (2011, 2012, 2013, 2014), The Defense, ESL One New York en ESL One Cologne.  

Aan zijn zijde zien we Sébastian "7ckngMad' Debs terugkeren. Hij begon als Dota 2-progamer en in zijn drie jaar durende carrière heeft hij in vijf teams gezeten. Hij besliste echter onlangs om caster te worden en verliet Denial eSports. De hoogtepunten in zijn carriere zijn Dreamhack Summer 2012 Champion, Dreamhack Summer 2013 Runner-up, TI 2012-kwalificatie en de derde plek tijdens Dota 2 Champions League Season 1. 

(Tobiwan en 7ckngMad)

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam