Evil Geniuses kondigt Heroes of the Storm-team met IdrA aan

Door Mutte, 03-11-2014 14:09, bron: heroes

Met het aankomende Heroes of the Storm-toernooi tijdens BlizzCon is het niet verwonderlijk dat Evil Geniuses een Heroes of the Storm-team op de kop getikt heeft. Wat echter niet verwacht werd, was de aanwinst van het Heroes of the Storm-team onder leiding van Greg “IdrA” Fields. De voormalige StarCraft: Brood War- en StarCraft II-progamer werd namelijk in mei vorig jaar uit Evil Geniuses gezet. IdrA stond dan ook bekend om zijn vele publieke scheldpartijen –iets waar het team liever niet meer met geassocieerd werd.

In Heroes of the Storm vond IdrA opnieuw een houvast om een nieuwe carrière in esports op te bouwen. Dat doet hij samen met Jake “LzGaMeR” Winstead, die eveneens een ex-StarCraft II-speler van Evil Geniuses is. Het team wordt verder aangevuld door nieuwkomers John “Chillatech” Peacock, Guillaume “Keylax” Ouellet en Kayla “Faye” Murray. Evil Geniuses heeft alle vertrouwen in het team. EG heeft ook andere teams in hun zoektocht bekeken, maar uiteindelijk was het toch het team met IdrA dat aan het langste eind trok.

BlizzCon zal de eerste grote test zijn voor het team. Naast Evil Geniuses zijn ook Cloud9, Fnatic en Team Liquid van de partij tijdens het weekend van 7-8 november. Omdat de keuze voor IdrA toch wat vragen oproept, koos men er bij Evil Geniuses voor om een video uit te brengen die alles nog eens uitlicht:

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam