Rekkles zweert trouw aan Alliance

Door SenZ, 25-11-2014 11:10, bron: fnatic

Het World Championship in League of Legends is achter de rug. Teams bekijken hun line-up en zoeken volop transfers om zich te versterken. Vandaag raakte bekend dat één van de grootste talenten - Martin "Rekkles" Larsson - de overstap maakt van Fnatic naar Alliance.

Rekkles werd als minderjarige door de oranje-zwarte formatie opgepikt en mocht toen zelfs nog niet als professionele speler aan de slag. De organisatie geloofde echter al in zijn kunnen en steunde hem volledig in zijn ontwikkeling. Hij werd later opgenomen in de line-up waar hij zij aan zij speelde met grote namen als Enrique "xPeke" Martinez en Bora "YellOwStaR" Kim. De spelers behaalden samen enkele mooie overwinningen en stonden meermaals aan de top van Europa. Het afgelopen World Championship liep niet zoals verwacht, al toonde Rekkles zich wel oppermachtig in onderstaande spelfase:

De jonge Zweed maakt dus nu de overstap naar Alliance. Dat team is onderdeel van dezelfde organisatie als Evil Geniuses waar we ook Nederlander Ilyas "Shook" Hartsema terugvinden. Zij stuurden het nieuws kort maar bondig de wereld in en vonden met deze transfer "het ontbrekende stuk in de puzzel". Het eerste wapenfeit van Rekkles in zijn nieuwe shirt wordt IEM San José tussen zes en zeven december. Fnatic gaf geen informatie over een geldbedrag, al zei het wel dat er nog meer aankondingen komen in verband met de spelersgroep.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam