LoL: Gamers2 en UoL wisselen Junglers uit

Door Bcrbo, 15-07-2015 17:51, bron: dailydot

Unicorns of Love (kort: UoL) hebben de afgelopen Summer Split in de League of Legends Championship Series (kort: LCS) moeilijkheden gehad om hetzelfde niveau te halen dat de community ondertussen gewend is. Mateusz "Kikis" Szkudlarek gaf vorige week al toe dat hij het niet langer zag zitten om verder te spelen bij UoL, maar dat hij gerust verder wou spelen totdat een vervanger gevonden werd.

Die vervanger werd gisteren officieel voorgesteld toen Berk "Gilius" Demir zijn plaats innam. Hij komt over van Gamers2, het Challenger Series team van Carlos "ocelote" Rodriguez, waarmee hij recent nog aanwezig was op het Esports Festival in de Ghelamco Arena in Gent. Vandaag werd ook bekend gemaakt waar Szkudlarek zijn carrière verder zou zetten: hij zal de rol van Demir gewoon overnemen bij Gamers2. Uiteindelijk wisselden beide spelers gewoon van plaats en valt het af te wachten tot de eerstvolgende matchen of de andere karakters ook tot betere resultaten zullen leiden.
 

If you were Kikis, would you want to play with hungry player who will listen to everything he has to say in game? There is way more to this.

— Joe Elouassi (@InnerFlameLoL) July 15, 2015

 

De manager van Gamers2, Joe "InnerFlame" Elouassi lijkt er alvast van overtuigd dat Szkudlarek zijn team tot een hoger niveau kan tillen, dat met een 5-2 record tot dusver zeker mee lijkt te dingen voor een Playoff plaats.

 

Unicorns of Love

Tamás "Vizicsacsi" Kiss - Top
Berk "Gilius" Demir - Jungle
Tristan "PowerOfEvil" Schrage - Mid
Pontus "Vardags" Dahlblom - AD Carry
Zdravets "Hylissang" Galabov - Support

Gamers2

Lennart "SmittyJ" Warkus - Top
Mateusz "Kikis" Szkudlarek - Jungle
Luka "PerkZ" Perkovic - Mid
Jesse "Jesiz" Le - AD Carry
Glenn "Hybrid" Doornenbal - Support

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam