CSGO: EnvyUs neemt waarschijnlijk kennyS en apex over van Titan

Door Bcrbo, 15-07-2015 18:24, bron: dailydot

Afgelopen weekend op de Electronic Sports World Cup (kort: ESWC) in Montréal, Canada was het Franse EnvyUs een van de grote favorieten om de titel en de $30.000 mee naar huis te nemen. Die favorietenrol werd ogenschijnlijk bevestigd nadat ze uit de groepenfase zonder enige problemen doorstootten naar de playoffs. Het team kreeg echter onverwacht veel problemen tegen zowel SK Gaming en Cloud9 in respectievelijk de kwartfinale en halve finale, wat meteen leidde tot geruchten over interne problemen en mogelijke wissels.

Zowel Daily Dot en VaKarm spraken na het toernooi met bronnen in het team en er werd gewag gemaakt van een deal tussen de twee Franse topteams, waarbij zowel Kenny "kennyS" Schrub alsook Dan "apEX" Madesclaire van Titan de overstap zouden maken naar het succesvollere EnvyUs. Bronnen binnenin het team lieten eveneens weten dat de twee zogezegd overbodige spelers (Edouard "SmithZz" Dubourdeaux & Richard "shox" Papillon) per abuis binnen wandelden toen de twee Titan spelers overleg pleegden met hun teamgenoten in EnvyUs.

Counter-Strike: Global Offensive screenshot

Dit zou voor een grimmige sfeer gezorgd hebben, waardoor het team minder presteerde tegen voornamelijk Cloud9 in de halve finale. Voorlopig is de overgang nog niet officieel bevestigd, maar een teken aan de wand was de aankondiging van FaceIT gisteren dat Team Kinguin de plaats van EnvyUs in zal nemen op DreamHack Valencia. Dat enkel Nathan "NBK" Schmitt, Fabien "kioShiMa" Fiey en Vincent "Happy" Cervoni  aanwezig waren in Valencia, Spanje lijkt het nieuws te bevestigen.

Van zodra het nieuws bevestigd zou worden, zullen we het ook melden aan jullie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam