CSGO: s1mple stopt met Flipsid3 Tactics en start nieuw team

Door Bcrbo, 24-07-2015 14:01, bron: hltv

Meteen nadat Flipsid3 Tactics uitgeschakeld werden op de ESWC 2015, kwam het Oekraïnse talent Aleksandr "s1mple" Kostyliev in opspraak omdat hij zijn teamgenoten op duidelijke en eenzijdige manier verantwoordelijk achtte voor de uitschakeling. Zo zou Kostyliev meermaals uitgeschoven zijn tegen zijn teamgenoten ingame en niet akkoord gaan met de "amateuristische" houding van zijn team.

Counter-Strike: Global Offensive screenshot
Aleksandr "s1mple" Kostyliev - rechten HLTV.org

Later verontschuldigde hij zich voor zijn overdreven reactie op Facebook, maar uiteindelijk gaf hij er toch de brui aan en verliet hij het team. Op dat moment liet hij weten dat hij voor langere tijd wou stoppen om te werken aan zijn communicatie en hij niet zou terugkeren totdat zijn ban bij ESL, waardoor hij niet toegelaten was op de grote CS:GO Majors, opgeheven zou worden. 

Een kleine week later is hij al van gedachten veranderd. Kostyliev liet weten dat hij gewoon een andere omgeving nodig had en dat hij met zijn nieuw team, Evolution, een combinatie van vroegere teamgenoten van A-Gaming. Zowel Kostyliev als zijn nieuw team lijken het serieus te willen aanvatten, maar het is nog afwachten of de ambitieuze en eergierige speler deze stap terug wel gemakkelijk zal verteren en voldoende geduld kan opbrengen om de lange weg naar de top te nemen.

After I left FlipSid3, I really wanted to take a break, but then I realised that what I really needed was something new and that I could not just take a break from competitive Counter-Strike. So I decided to build a team I could be happy with, and I am very pleased that I have put together such a lineup. I have played with all of them before, and now we are all together! We will try very hard to become one of the best teams out there. We know it will take some time, but we will work very hard."

Kostyliev over Evolution tegenover HLTV.org

De line-up voor Evolution is de volgende:

Aleksandr "s1mple" Kostyliev
Vladislav "arch" Svistov
Ilya "fix" Golovko
Roman "CyberFocus" Dergach
Sergey "spaz" Skrypchik 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam