Win een AverMedia Live Gamer Portable Capture Box

Wedstrijd loopt van 16/04/2014 t.e.m. 22/04/2014

Informatie

Je gameplay sharen en livestreamen gebeurt tegenwoordig meer en meer en het wordt ook steeds makkelijker om te doen. Wie evenwel topkwaliteit en flexibiliteit wil over zijn beelden is nog steeds het beste af met een (extern) capture device. Zo kwaliteit van de beelden is dan vaak beter en je pc zelf wordt minder belast. Het heeft dus zo zijn voordelen, maar vaak hangt er ook een stevig prijskaartje aan vast. Gelukkig zijn wij er dan om af en toe eens zo'n capture device weg te geven en vandaag is dat dankzij Gamegear een AverMedia Live Gamer Portable Capture Box. Die kan je gebruiken voor pc, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en Wii U, zowel in combinatie met je pc als volledig op zichzelf staand waardoor de pc als tussenschakel wegvalt.

WINNAAR

Het heeft even geduurd (waarvoor onze excuses), maar bij deze is er alsnog een winnaar bekend voor de AverMedia Live Gamer Portable Capture Box. Dat is Deotri, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 3 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze AverMedia Live Gamer Portable Capture Box moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot