Win een Qpad MK-85

Wedstrijd loopt van 14/05/2014 t.e.m. 27/05/2014

Informatie

Qpad maakt al lange tijd heel goede randapparatuur voor gamers en nu kan jij eenvoudigweg een toetsenbord van hen winnen. Het gaat om de Qpad MK-85, een mechanisch toetsenbord met volledige n-key rollover via USB en Cherry MX-switches. Verder heeft elke key ook nog eens zijn eigen backlight en dat maakt de MK-85 er zeker niet lelijker op. Nog niet overtuigd? Volgens Qpad zelf is het het beste toetsenbord dat ze ooit hebben gemaakt.

WINNAAR

De winnaar van de Qpad MK-85 is bouvin, die correct wist te antwoorden dat de Qpad MK-85 vier verschillende Cherry MX switches kan hebben. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om de MK-85 te winnen moet je gewoon op de volgende vragen antwoorden. Niets meer, maar ook niets minder. Het antwoord op de eerste vraag vind je op de productpagina van de MK-85.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot