Win een Qpad QH-90 gaming headset

Wedstrijd loopt van 22/05/2014 t.e.m. 04/06/2014

Informatie

Qpad maakt al geruime tijd randapparatuur voor gamers en na het toetsenbord kan je nu ook een headset winnen van het Zweedse bedrijf. Het gaat om de QH-90een gaming headset van Qpad met 53mm drivers, een afneembare microfoon en een gesloten design voor betere bastonen en minder omgevingsgeluid. Je moet je ook geen zorgen maken als je pc wat verder staat van je bureau, want de QH-90 komt met maar liefst 3m aan kabel, waarvan 2m verlengkabel.

WINNAAR

De winnaar van de Qpad QH-90 is Nicoledes, die correct wist te antwoorden dat de EAN-code van de QH-90 Black 7350020291890 was. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Wil je een kans maken op deze mooie en kwalitatieve headset van Qpad, dan moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je op de productpagina van de QH-90.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot