Win een Cooler Master Havoc gaming muis

Wedstrijd loopt van 18/06/2014 t.e.m. 24/06/2014

Informatie

We werken samen met Cooler Master om jullie coverage te brengen van DreamHack Summer en daar hoort natuurlijk ook een wedstrijd bij. Je kan een Cooler Master Havoc gaming muis winnen. Die muis beschikt over een Avago 9800 8 200dpi lasersensor, acht knoppen en de mogelijkheid om vier macro's in de muis op te slaan. Verder kan je ook de verlichting van de muis aanpassen en heeft Cooler Master natuurlijk ook drivers voor de muis geschreven.

WINNAAR

De winnaar van de Cooler Master Havoc is woutervanrusselt, die correct wist te antwoorden dat uThermal niet meer onder de indruk was van White-Ra. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om een kans te maken op de Cooler Master Havoc gaming muis moet je zo correct mogelijk op de onderstaande vragen antwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je in dit filmpje.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot