Win een Cooler Master Sirus 5.1 gaming headset

Wedstrijd loopt van 25/06/2014 t.e.m. 01/07/2014

Informatie

We werken samen met Cooler Master om jullie coverage te brengen van DreamHack Summer en daar hoort natuurlijk ook een wedstrijd bij. Je kan een Cooler Master Sirus 5.1 gaming headset winnen. Die headset beschikt over 5.1 surround met 30mm drivers voor de centrale, linkse en rechtse klanken en 40mm drivers voor de subs. Je kan de headset aansluiten met USB en uiteraard beschikt de headset ook over een microfoon.

WINNAAR

De winnaar van de Cooler Master Sirus 5.1 gaming headset is Lunatic matheus, die correct wist te antwoorden dat Jeroen den Hartog Intel Pack4DreamHack regelt sinds de winter van 2011. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

 

Wedstrijd

Om een kans te maken op de Cooler Master Sirus 5.1 gaming headset moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vinden jullie in dit filmpje.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot