Win een Razer Deathstalker Ultimate gaming keyboard

Wedstrijd loopt van 19/02/2014 t.e.m. 25/02/2014

Informatie

Als je competitief wil gamen op pc dan is een goed keyboard geen overbodige luxe. Jammer genoeg hangt aan een goed keyboard vaak ook een stevig prijskaartje, maar gelukkig is er 4eSports om jullie de kans te bieden om gewoon zo'n keyboard te winnen. Zo hebben we nu de Razer Deathstalker Ultimate om weg te geven aan een gelukkige winnaar. Dit keyboard werd ontwikkeld met de bekroonde Switchblade User Interface. Tien aanpasbare tactische keys zorgen ervoor dat je een haast onbeperkt aantal key binds, macros, skills en spells uit elke game kan configureren, en je kan de iconografie ook nog eens kan aanpassen aan je persoonlijke smaak.

WINNAAR

De winnaar van het Razer Deathstalker Ultimate gaming keyboard is Syff, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 4 artikels zouden verschijnen op de frontpage van 4eSports. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op de Razer Deathstalker Ultimate moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.

Voor de vraag over Glitch kan je terecht in de App Store (voor de volwaardige, volledig interactieve versie of een gratis proefversie) of je kan de proefversie online bekijken, zowel via de gegeven link als onderaan deze wedstrijdpagina.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot