Win een GUNNAR PPK Cobalt/Snow Amber

Wedstrijd loopt van 26/02/2014 t.e.m. 04/03/2014

Informatie

Tegenwoordig spenderen we heel wat van onze tijd met het kijken naar schermen, gaande van computerschermen, over televisieschermen, tot de schermen van onze smartphones en tablets. Dat belast onze ogen, waardoor ze vermoeid geraken, wat er dan weer voor zorgt dat we zaken minder helder en scherp gaan zien. Geen ideale situatie dus, en erg nefast wanneer je aan het gamen bent en dus afhankelijk van je ogen om alles goed te kunnen zien en snel beslissingen te nemen.

Om de ogen te ondersteunen bij het kijken naar schermen zijn er de brillen van GUNNAR. Daarvan mogen we een GUNNAR PPK Cobalt/Snow Amber wegschenken. Deze bril is speciaal voor gamers ontworpen en biedt niet alleen een scherper en meer helder zicht, maar zorgt er ook voor dat je ogen het langer uithouden voor een scherm door het effect van het scherm op je ogen te verzachten. Ideaal dus om dat tikkeltje meer uit een competitieve gamesessie te halen.

WINNAAR

De winnaar van de GUNNAR PPK Cobalt/Snow Amber is channiebing, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 5 artikels zouden verschijnen op de frontpage van 4eSports. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze GUNNAR PPK Cobalt/Snow Amber moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot