Win een QPAD QH-90 Pro Gaming headset

Wedstrijd loopt van 05/03/2014 t.e.m. 11/03/2014

Informatie

Professionele eSports gamers weten beter dan wie dan ook hoe belangrijk het is om het geluid in een game goed te kunnen horen. Tijdens een competitieve FPS-match kan dat immers het verschil tussen winnen en verliezen betekenen. Ook voor wie gewoon wil genieten van een game zijn het geluid en muziek erg belangrijk, al was het maar om de sfeer te versterken en alles beter tot zijn recht te laten komen. Om optimaal van de audio van een game te kunnen profiteren heeft QPAD de QPAD QH-90 Pro Gaming headset in het leven geroepen. Die is erg betaalbaar en als dusdanig voor iedere gamer toegankelijk, maar op features en design wordt niet ingeleverd. Het design zorgt ervoor dat je niet gestuurd wordt door geluiden van buitenaf, terwijl de Hi-Fi capaciteiten ervoor zorgen dat je alle nuances van de game audio te horen krijgt.

WINNAAR

De winnaar van de QPAD QH-90 Pro Gaming headset is pietjuh, die correct wist te raden dat er dag na het aflopen van de wedstrijd 3 artikels op de frontpage zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze QPAD QH-90 Pro Gaming headset moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot