Win een Thermaltake EVO Bliue 2.0 650W voeding

Wedstrijd loopt van 12/03/2014 t.e.m. 25/03/2014

Informatie

Geen games zonder pc en geen pc zonder voeding. Ga je stevig aan de slag met je computer, dan is ook een stevige voeding vereist, en dan komt de Thermaltake EVO Blue 2.0 650W voeding als een geschikte kandidaat boven water. Met 650W kom je normaal wel toe en het 80 PLUS Gold certificaat garandeert een extreme efficiëntie, wat de prestaties natuurlijk alleen maar ten goede komt. Voorts beschikt deze voeding over een speciale Turbo Charge knop die de fan dwingt om aan volle snelheid te draaien, waardoor je 100W extra power output krijgt.

 

WINNAAR

De winnaar van de Thermaltake EVO Bliue 2.0 650W voeding MrZorbi, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 4 artikels zouden verschijnen op de frontpage. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Thermaltake EVO Blue 2.0 650W voeding moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot