Win CM Storm Quick Fire Pro keyboard

Wedstrijd loopt van 02/04/2014 t.e.m. 08/04/2014

Informatie

Als je nog even wil blijven doorgaan met je toetsenbord uit 1995, ga je gang, maar als je eens het iets betere materiaal in huis wil, dan raden we je aan om deel te nemen aan deze wedstrijd. We geven namelijk CM Storm Quickfire Pro mechanisch gaming keyboard weg. We zouden er waarschijnlijk een half boek over kunnen schrijven, maar uiteindelijk is het belangrijkste wat je moet weten gewoon het feit dat dit toetsenbord de hedendaagse gamer biedt wat hij of zij nodig heeft om net dat tikkeltje voordeel te hebben tegenover de concurrentie. En wie wil tegenwoordig geen mechanisch keyboard?

WINNAAR

De winnaar van het CM Storm Quick Fire Pro keyboard is DanZYY, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 7 artikels zouden verschijnen op de frontpage. Zoals steeds wordt de winnaar gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op het CM Storm Quickfire Pro mechanisch gaming keyboard moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.

Voor de vraag over Glitch kan je terecht in de App Store (voor de volwaardige, volledig interactieve versie) of deze online bekijken, zij het met minder interactiviteit.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4eSports met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

Screenshots

  • League of Legends screenshot
  • League of Legends screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot
  • Counter-Strike: Global Offensive screenshot